Wie zijn we

Heyboer BV is in de agrarische sector een toonaangevend groothandelsbedrijf in o.a. gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en meststoffen. Daarnaast verricht Heyboer BV loonwerkzaamheden in diverse specialistische teelten.

Heyboer BV is een begrip voor kennis, ervaring, uitstekende service en teeltbegeleiding met advies op maat.

In het loonwerk onderscheidt Heyboer BV zich door zich te richten op een specifiek aantal werkzaamheden. Dit betreft onder meer spuiten, zaaien, planten en oogsten in teelten als uien, wortelen, witlof en bloembollen. Daarnaast biedt Heyboer BV onderscheidende diensten aan, zoals diensten in de precisielandbouw, ruimtebehandeling in de aardappelbewaring, grond- en plantanalyse en SKL-keuring voor o.a. veldspuiten.

Heyboer BV is een deelneming van CAV Agrotheek en CZAV. Tevens is Heyboer BV participant in CropSolutions.  CropSolutions verzamelt, ontwikkelt en verzorgt specialistische teeltkennis voor de plantaardige sector en ondersteunt onze teeltadviseurs met praktijkgerichte oplossingen voor teeltproblemen en zoekt naar nieuwe concepten om tot betere rendementen te komen.

 

CropSolutions

Heyboer BV is samen met CAV Agrotheek participant in CropSolutions; een kennis- en inkooporganisatie actief in de markt van meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en groeiverbeteraars. Daartoe wordt gezamenlijk ingekocht en kennis ontwikkeld ten behoeve van het rendement van telers en van de aangesloten bedrijven. 

Het productenpakket wat wordt aangeboden is afgestemd op de behoefte van de verschillende teelten op de verschillende grondsoorten. In plaats van een verkoopgerichte doelstelling, is ons advies erop gericht om het juiste product bij de juiste toepassing te krijgen. Jaarlijks wordt deze ‘productpositionering’ getoetst om aan de meest actuele behoefte te kunnen voldoen. 

CropSolutions verzamelt, ontwikkelt en verzorgt specialistische teeltkennis voor de plantaardige sector. Deze kennis is voor de telers beschikbaar via de buitendiensten van de aangesloten coöperaties en bedrijven. Het kenniscentrum CropSolutions ondersteunt de buitendiensten met praktijkgerichte oplossingen voor teeltproblemen en zoekt naar nieuwe concepten om tot betere rendementen te komen. Productmanagers en sectorspecialisten vormen de kennisafdeling en coördineren de kennisvraag en het informatieaanbod.

 

Binnen CropSolutions werken onderstaande partners samen:

  • Agriant (Emmen)
  • AgruniekRijnvallei (Waardenburg)
  • Agrea (Panningen)
  • CLTV Zundert (Zundert)
  • CAV Agrotheek (Wieringerwerf)
  • CZAV (Wemeldinge)
  • De Samenwerking (Haastrecht)
  • Heyboer BV (Biddinghuizen)
  • Vitelia Agrocultuur (Lottum)


×