Gespecialiseerd in specifieke bladmeststoffen

Op het gebied van bemesting levert Heyboer BV speciale bladmeststoffen voor het gericht bijsturen van gewassen. Deze middelen zijn effectief om gebreken die tijdens het seizoen optreden preventief of curatief te corrigeren. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld magnesium-, borium- of mangaan gebrek.

Heyboer BV levert ook Foliplus bladmeststoffen uit de koker van CropSolutions. Foliplus bladmeststoffen is een complete range van vloeibare meststoffen voor toepassing op het blad. CropSolutions heeft de beste producten bij diverse fabrikanten uitgezocht. Daarbij is geselecteerd op:
• Maximale bladopname
• Gewasveiligheid
• Stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de formulering
• Mengbaarheid met gewasbeschermingsmiddelen
• Rendement van de toepassing
Alle producten zijn uitgebreid getest in Nederland, maar ook in de rest van Europa door gerenommeerde onderzoeksinstituten en universiteiten.

Total Care is een complete bladmeststof ter ondersteuning van de groei en bladkwaliteit. Total Care is zeer geschikt voor perioden van slechte opname vanuit de bodem. Total Care kan o.a. worden toegepast in o.a. aardappelen, uien en wortelen. 

De bladmeststof N-xt - N18Ca Mg Mn is de oplossing in elk gewas voor sturing van groei en kwaliteit. N-xt bladmeststof - N18 Ca Mg Mn is een efficiënte (over)bemesting voor veel gewassen en is eenvoudig toepasbaar in combinatie met diverse fungiciden en insecticiden.

De vloeibare meststoffen van N-xt fertilizers onderscheiden zich van andere meststoffen, doordat ze gemaakt zijn uit stabiel organisch materiaal, niet uitspoelen, geen negatieve invloed hebben op het bodemleven en een bijzondere hoge benuttingscoefficiënt hebben.

N-xt meststoffen die wij in ons sortiment hebben opgenomen zijn o.a.:

 


 

×