U bevindt zich hier:  Zaaizaden  -  Graszaadmengsel
Graszaadmengsels


Compleet in graszaadmengsels
Wij zijn leverancier van o.a. de volgende graszaadmengsels:
• Weidemengsels
• Bermen-en dijkmengsels
• Boomgaardmengsels
• Gazonmengsels
• Sportveldenmengsels
• Golfbaanmengsels
• PaardenweidemengselsWeidemengsels in de veehouderij.
Heyboer BV adviseert veehouderijbedrijven bij het vernieuwen van de grasmat met de juiste samenstelling en rassenkeuze geheel afhankelijk van de bedrijfsvoering. Uiteraard zijn wij u ook van dienst met specifieke vragen over bijvoorbeeld klavermengsels, paardenweiden, luzerne of rogge.


Heyboer BV adviseert ook in openbaar en particulier groen.
Heyboer BV is actief in de openbaar groen sector. Bij ons kunt u terecht voor de juiste advisering en levering van zaaizaden bij aanleg en onderhoud van openbaar groen, bermen en dijken, sport en recreatie en gazons.

Heyboer BV adviseert hoveniers, gemeentes, beheerders en uitvoerders in openbaar gebied, golfbanen, sportparken en campings. Naast graszaden wordt de toepassing van veldbloemen en kruidenmengsels steeds actueler. De kleurrijke meerjarige bloemenmengsels vragen weinig onderhoud en worden zowel binnen als buiten de bebouwde kom zeer gewaardeerd.

Promotieblad groentechniek


Inzaai van graszaadmengsels in boomgaarden
Miracle veldbeemdgras en Fruitmat boomgaardmengsel adviseren wij al jarenlang tot volle tevredenheid voor inzaai van grasbanen in boomgaarden. Voor het inzaaien van nieuwe grasbanen hebben wij een smalle brillion in de verhuur, die ook aangepast is voor gebruik in bestaande boomgaarden. Het transport van de brillion gaat snel en eenvoudig op de speciaal hiervoor gemaakte dieplader.

GoedGras is de bundeling in Nederland van bedrijven met kennis en ervaring op het gebied van gras.
Gerenomeerde regionale bedrijven die, behalve toeleverancier zijn van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en graszaden, ook actief zijn als adviseur en begeleider in o.a. het openbaar groen, golfbanen, sportvelden en gazons, maken deel uit van GoedGras

 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Advies en levering van graszaadmengsels voor weiland Advies en levering van graszaadmengsels voor sportvelden. Advies en levering van graszaadmengsels voor golfbanen. Advies en levering van grasmengsels voor bermen en dijken. Heyboer BV adviseert bloemen- en kruidenmengsels aan beheerders en uitvoerders van gemeenten.
 

 


      Actueel weer
      Nieuws 
      Akties