U bevindt zich hier:  Bio
Biologisch

Het areaal biologische landbouw neemt de laatste jaren toe. Als Heyboer BV spelen we hierop in door meer aandacht aan de biologische sector te geven. Dit doen we onder andere door het geven van advies, de verkoop van biologische producten en het uitvoeren van diverse loonwerkzaamheden.

Steeds meer interesse komt er voor ons “Biospuit”. Deze spuit van het merk Agrifac, wordt alleen ingezet in de biologische landbouw. Daardoor is de kans op het achterblijven van residuen van andere gewasbeschermingsmiddelen uitgesloten. 


Een efficiente en betaalbare bemesting in biologische teelten vergt vakmanschap wij adviseren u dan ook graag over onze biologische meststoffen


Bacteriosol UAB en Bacteriolit+ brengen uw bodem weer tot leven. Met deze producten worden micro organismen in geconcentreerde vorm aan de bodem toegevoegd, hierdoor wordt de bodemkwaliteit aanzienlijk verbeterd en het bodemleven hersteld.

 

Wij zijn u graag van dienst met ons advies, producten en werkzaamheden. Neem gerust vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.