U bevindt zich hier:  Zaaizaden  -  Zaaigranen
Zaaigranen


Compleet pakket zaaigranen
Op het gebied van granen hebben wij jaarlijks ons eigen rassendemo. Samen met de firma Blonk laten wij de nieuwste wintertarwerassen en hun ziektegevoeligheid zien tijdens onze open dagen. Dit ondersteunt zowel ons als u in de rassenkeuze voor het volgende seizoen. Wij kunnen u dan ook voorzien van de juiste rassen binnen uw bedrijfssituatie.
 

Hey-tip
Al vroeg werken aan een stevig en diep doorwortelde grasgroenbemester? Zaai dan Proterra mee aan uw zaaitarwe. Proterra is een mengsel van rietzwenkgrassen en zorgt voor een vroege start.

Aanbevelende rassenlijst :
rassenlijst  2018/2019  wintertarwe
rassenlijst  2016  zomertarwe
rassenlijst  2016  zomergerst

 

 
Wintertarwe demo 2010 Wintertarwe demo 2010 Wintertarwe demo 2010 Wintertarwedemo dag Zijdenettenweg te Biddinghuizen. Het wintertarwedemo in de herfst aan de Botweg te Biddinghuizen
Wintertarwe demo 2010 Wintertarwe demo 2010 Het wintertarwedemo in de herfst aan de Botweg te Biddinghuizen Op ons tarwedemoveld kunnen telers naast het beoordelen van diverse bestaande en nieuwe rassen, ook verschillen zien in fungiciden bestrijdingsstrategieen. Elk jaar orginiseert Heyboer BV een dag waarbij telers een kijkje kunnen nemen op ons tarwedemoveld.
 

 


      Actueel weer
      Nieuws 
      Akties