U bevindt zich hier:  Nieuws  -  Akties
CropVision Consultant

Als moderne akkerbouwer heeft u nu de mogelijkheid om uw Heyboer-adviseur online mee te laten kijken in uw teeltregistratie, bouwplan en percelen. Uw Heyboer-adviseur kan desgewenst advies terugkoppelen in uw registratiesysteem. Dit advies kunt u aanvinken om uit te voeren. Makkelijker en eenvoudiger kan het bijna niet. Het is niet dat het moet maar dat het kan.


Waarom CropVision voor u als teler?
• Eenvoudige en makkelijke manier van teeltregistratie
• Uw adviseur kan na autorisatie meekijken in uw teeltregistratie waardoor:
      • Uw adviseur inzage krijgtt in uw bouwplan en ligging van percelen
      • Uw adviseur  kan meekijken in alle vormen van teeltregistratie als meststoffen- en
        gewasbeschermingsmiddelenverbruik
      • Uw adviseur zicht krijgt op wel en niet uitgevoerde adviezen en vervolgens hiermee rekening kan
        houden in het vervolg advies
      • Uw adviseur kan desgewenst advies terugkoppelen in uw CropVision. U kan dit advies aanvinken
        om uit te voeren.


Vraag ons gerust naar de mogelijkheden op uw bedrijf

Physiostart, de perfecte start in o.a. aardappelen en zaaiuien

Physiostart microgranulaat starter is een meststof met 28% direct opneembare start fosfaat en een klein beetje stikstof, Zwavel en Zink. Daarnaast bevat de microgranulaat een biostimulant die de haarwortelontwikkeling van de plant sterk bevordert. De meststof is uitermate geschikt voor bij de start in de uien- en aardappelen teelt.  Vraag er beslist naar bij uw Heyboer adviseur.

De Heyboer APP, nu beschikbaar voor apple en android gebruikers

        

Online beslissingsondersteunende adviesmodules Agrovision

Brochure "SLIM SPUITEN"
Slim spuiten is bewust spuiten op het juiste moment, met het juiste middel en de juiste dosering. Daarmee heeft u beter resultaat, u vermindert de kosten en haalt meer rendement uit uw gewas.

Agrovision heeft slimme online beslissingsondersteunende adviesmodules waarmee u voordeel kunt doen !
Lees verder ... 

BROCHURE "SLIMSPUITEN"                   AKTIE "SLIM SPUITEN"  KIJK  SNEL WAT UW VOORDEEL IS !
 

Electronisch inlezen leveringen Heyboer BV met Crop, Comwaes en Crop R

Certificering is niet meer weg te denken binnen de akkerbouw. Er zijn verschillende typen certificaten waarbij het verplicht is om de actuele voorraad van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen bij te houden. Het bijhouden met de hand is vaak een tijdrovende bezigheid.

Heyboer BV, Agrovision en Crop R  hebben een koppeling voor u gemaakt die u een hoop werk uit handen kan nemen. Alle gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen die u van Heyboer BV betrekt kunnen automatisch ingelezen worden. Het grote voordeel hiervan is, dat u reeds een dag na afleveren de leveringsgegevens al kunt inlezen in uw Crop-programma of Crop R applicatie. Dit maakt het actueel houden van de voorraad een stuk eenvoudiger !  Deze service wordt u door Heyboer BV gratis aangeboden.


Wilt gebruik maken van de gratis koppeling "electronisch inlezen leveringen Heyboer BV" met Crop, Comwaes of Crop R?, mail dan uw Heyboer relatienummer, uw naam, uw adres en uw postcode en woonplaats naar info@heyboerbv.com  t.a.v. Dany Wolgen. Wij zorgen dan samen met Agrovision of Crop R dat u gebruik kunt gaan maken van de koppeling electronisch inlezen leveringen Heyboer BV.

 

 


      Actueel weer
      Nieuws 
      Akties